(София) Център, ул. "Бачо Киро", тристаен апартамент в сграда - паметник на куптурата. Паркомясто в двора. До метро

3 - стаен 2 Спални Тухла 1 Бани + WC 1 Балкони Етаж 2 от 3 3667 Евро (Цена/кв.м) 90 кв.м Обзаведен луксозен имот с паркомясто

ЛИНК КЪМ ВИРТАЛНА ПАНОРАМНА РАЗХОДКА:
https://webobook.com/tour/l7sfkgRGELjX9gtzSteUOxcEpixO4hD7/MzHa3UJ0sQ4cq9L85i8kZUcp4BWELlXQ
Оферта №: 1056
Агенция „Trust Broker Solutions” предлага на Вашето внимание обзаведен тристаен апартамент в центърана ул Бачо Киро. Между 2 метростанции метро.
РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ:
Апартамента се състои от коридор, две стаи, хол с кухня и трапезария, баня с тоалетна, мокро помещение, тераса. Заедно с паркомясто в двора.
ЛОКАЦИЯ:
Намира се в центъра на града до посолствата на ул. Бачо Киро. В Близост: Две метростанции; Спирки на градски транспорт; Магазини Лидъл, Била и др.;Хали; Минералните чешми до банята; Сгради на всякакви административни и социално значими локации; Детски градини и училища.
СЪСТОЯНИЕ:
Апартаментът е ремонтиран (може да се освежи) и обзаведен. С нови електо - и ВиК - инсталации. Сградата е паметник на културата и е красиво ремонтирана / санирана. Има двор 351 кв. м. от които се притежават 17.9%. Всяко домакисто в сградата разполага с едно паркомясто в двора.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:
- Разрешение за ползване (Акт 16) от 1930 г.
- Вид строителство: Тухла
- Етаж: 2 от 3
- Площ: 90м2
- Изложение: Юг - запад.
- Отопление: Климатици.
Агенция „Trust Broker Solutions” предлага напълно безплатно кредитни консултации. Работим с всички банки в страната, на преференциални условия. Кредитният ни отдел е регистриран в БНБ като независим банков консултант по ипотечно кредитиране.
За още оферти посетете сайта ни: tbsestates.bg или се обадете на 0988830688.

Искате ли още снимки на имота?: Впиши се!
Брокер:
Красимир Попов
Цена:
330000 Евро Продава
  • 1056
  • Вид на имота 3 - стаен
  • Град/Област София
  • Населено място Център
Ипотека: 1356 Евро / месец за 30 г.