ИПОТЕЧНОТО КРЕДИТИРАНЕ Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНА УСЛУГА, КОЯТО НЕ Е ОБВЪРЗАНА СЪС ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ПОКУПКА НА ИМОТ ПРЕЗ АГЕНЦИЯТА.

Trust Broker Solutions е агенция, специализирана в областта на кредитните консултации. Работим с водещите банкови и небанкови институции в България.  Предлагаме цялостно финансово обслужване - ипотечно кредитиране, регулярен мониторинг на текущи задължения и, при необходимост и възможност, оптимизирането им чрез преструктуриране или рефинансиране.

Нашите специалисти с богат опит в областта на кредитирането ще Ви предложат професионално консултиране и ще Ви помогнат да направите правилен избор между продуктите на всички банки в страната.

Ние от Trust Broker Solutions разбираме, че не всички хора разполагат с необходимото време и информация, за да се ориентират сред многообразието на кредитния пазар в страната, затова вярваме, че ролята на кредитния консултант е значителна при избора на оферта, която да отговори най-добре на Вашите нужди. Консултантите ни ще Ви окажат помощ и съдействие, както при подготвянето на необходимите документи, така и по време на цялата процедура до получаването на кредита.

Trust Broker Solutions не продава свои собствени продукти, а кредитните ни консултанти получават еднакво възнаграждение без значение към коя банка ще Ви насочат. По този начин нашата безпристрастност и съпричастност към Вашите нужди е гарантирана. Ние предлагаме избор измежду всички кредити на пазара.

ПЪРВИ РАЗГОВОР
Заедно анализираме Вашите желания и възможни стратегии за кредит.

ПОДГОТОВКА НА ОФЕРТИ
Проучваме и събираме индивидуални оферти за Вас от нашите банки-партньори.

ИЗБОР НА БАНКА
Заедно разглеждаме офертите и анализираме разликите между тях, за да сте сигурни, че взимате оптималното решение.

ФИНАЛИЗИРАНЕ НА СДЕЛКАТА
Подаваме необходимите документи и изцяло поемаме комуникацията с избраната от Вас банка до усвояването на кредита.

Консултантите на Trust Broker Solutions могат да ви помогнат в случай, че:
- купувате първото си жилище;
- купувате имот с цел инвестиция;
- имате нужда от фирмен кредит;
- желаете да рефинансирате съществуващ кредит;
- желаете да сравните условията по настоящия си кредит с актуалните оферти на пазара;
- искате да спестите време, усилия и пари.
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial