Лозен. Парцел за застрояване на затворен комплекс.

1071630 €
Софияс.Горни Лозен
Парцел

Оферта №: 789
Агенция „Trust Broker Solutions” предлага на Вашето внимание парцел за застрояване на затворен комплекс.
ЛОКАЦИЯ:
Намира се на 250 метра от центъра на с. Горни Лозен и в същото време в покрайнините на селото. Има лек наклон. Заобиколен е от две дерета с една рекичка, към която може да се заусти изходна вода от пречиствателна станция. С лице на асфалтова улица. Имотите от другата страна на улицата са с ток, вода и газ. В близост: Спирка на автобуси 5 и 7; 3 магазина; Църква; Площад; Заведение; Градинка; Детска градина и училище.
СЪСТОЯНИЕ:
Парцела към момента попада в зона Оз1 - Застроява се със сгради за обществено обслужване. Допуска се РЗП да бъде с жилищно предназначение, като партерните етажи задължително са с обществени функции. От озеленената площ мин. 50% е с висока дървесна растителност. КИНТ 1.2, плътност: 30%. Като е възможно чрез смяна на ПУП да се промени за жилищно строителство. Парцела е сравнително равен (лек наклон).

Агенция „Trust Broker Solutions” предлага напълно безплатно кредитни консултации. Работим с всички банки в страната, на преференциални условия. Кредитният ни отдел е регистриран в БНБ като независим банков консултант по ипотечно кредитиране.
За още оферти посетете сайта ни: tbsestates.bg или се обадете на 0988830688

Сподели чрез:
С помощта на iniWebTech
apartmentenvelopephone-handsetchevron-downarrow-up-circle
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial