Нови Искър - Кумарица. Еднофамилна къща с двор.

260000 €
Софиягр.Нови Искър
Къща
1965
Полуобзаведен

Оферта №: 938
Агенция „Trust Broker Solutions” предлага на Вашето внимание еднофамилна къща с двор в гр. "Нови Искър" - Кумарица. До църквата.
РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ:
Къщата се състои от :
* Първи етаж - коридор, стълбище, стая, хол, кухня, баня с тоалетна, тоалетна, веранда.
* Втори под покривен етаж - коридор, стълбище, детска с килер (дрешник), спалня с килер (дрешник), баня с тоалетна, балкон.
* Двор 581 кв. м., два входа, гараж за един автомобил 17 кв. м., складова постройка (работилница) 28 кв. м., котелно 6 кв. м.;
ЛОКАЦИЯ:
Намира се в гр. "Нови Искър" - Кумарица, до храм Св. Троица. Тихо и спокойно място в близост до централната улица и площада. В Близост: Спирки на градски транспорт; Магазини Т-маркет, Фрешмаркет и др.; ж.п. гара; Център; Площад: Детска градина и училище.
СЪСТОЯНИЕ:
Къщата е ремонтирана и обзаведена на първия етаж. На втория етаж е почнат ремонта, но не е довършен. Сменена е дограмата на всякъде, Направена топлоизолация. Покрива е ремонтиран. Остава с всички мебели и електроуреди. Има изградена парна система на пелети, като котелното е в допълнително помещение играло ролята на малко мазе. Гаража има нужда от ремонт. Верандата е направена на фундамент с цел бъдещо разширяване на къщата.

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:
- Построена 1965 г.
- Вид строителство: Тухла
- Етажи: 2
- Площ: ЗП - 74 кв. м., РЗП - 140 кв.м.
- Изложение: Югоизток.
- Отопление: Парна инсталация на пелети.
Агенция „Trust Broker Solutions” предлага напълно безплатно кредитни консултации. Работим с всички банки в страната, на преференциални условия. Кредитният ни отдел е регистриран в БНБ като независим банков консултант по ипотечно кредитиране.
За още оферти посетете сайта ни: tbsestates.bg или се обадете на 0988830688

Сподели чрез:

Подобни имоти

С помощта на iniWebTech
apartmentenvelopephone-handsetchevron-downarrow-up-circle
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial