ЖИЛИЩЕН КРЕДИТ ПРИ НАЙ-ДОБРИ УСЛОВИЯ?

ДА, ЗАЩОТО РАБОТИМ С ВСИЧКИ БАНКИ В СТРАНАТА!

0%

0%

2.4%

1421

Monthly Payment

Principal & Interest 1421

Годишни такси 1421

Годишна застраховка 1421

ИПОТЕЧНОТО КРЕДИТИРАНЕ Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНА УСЛУГА, КОЯТО НЕ Е ОБВЪРЗАНА С ПОКУПКА НА ИМОТ ПРЕЗ АГЕНЦИЯТА

Trust Broker Solutions Credit е кредитен консултант, специализиран в областта на кредитните консултации. Работим с всички банкови институции в България. Предлагаме цялостно финансово обслужване, включващо ипотечно кредитиране (жилищен кредит) и рефинансиране на съществуващ потребителски или жилищен кредит.

Често клиенти, които договарят ипотека без независим консултант, се оплакват, че са получили оферта, чиито условия впоследствие са се променили. С нас това не може да се случи!

Нашите специалисти с богат опит в областта на ипотечното кредитиране ще Ви предложат професионално консултиране. Те ще Ви помогнат да направите подходящият избор за жилищен кредит. Често най-изгодният за Вас вариант за ипотечен кредит не е задължително да бъде в банката, чиито клиент сте!

Първата оферта рядко е най-подходящата!

Практиката показва, че най-добрата оферта не е въпрос на връзки, а логическо следствие от познаването на пазара и прилагане на конкурентни методи!

Информирайте се за най-изгодната за Вас оферта за жилищен кредит още сега.

СТЪПКИ В ИПОТЕЧНОТО КРЕДИТИРАНЕ

null

ПЪРВИ РАЗГОВОР

(днес)
Обсъждаме детайлите по най-добрия за Вас жилищен кредит (ипотечен кредит).

null

ПОДГОТОВКА НА ОФЕРТИ

(1-2 дни)
Представяме Ви най-изгодните оферти, съставени индивидуално за Вас.

null

ИЗБОР НА БАНКА

Анализираме офертите, за да сте сигурни, че взимате оптималното за Вас решение.

null

ФИНАЛИЗИРАНЕ НА КРЕДИТА

Подаваме необходимите документи и изцяло водим комуникацията с избраната от Вас банка до усвояването на ипотечния кредит.

НЯМАТЕ ДОСТАТЪЧНО ВРЕМЕ И ВИ ЛИПСВА ИНФОРМАЦИЯ?

Ние от Trust Broker Solutions Credit разбираме, че съвременният човек не разполага с необходимото време, а често и с достатъчно полезна информация, за да се ориентира правилно сред многообразието на ипотечния кредитен пазар в страната. Затова вярваме, че ролята на кредитния консултант е фундаментална при избора на оферта, която да отговори най-добре на Вашия личен профил. Събирайки конкурентни оферти, за да получите най-добрите условия, консултантите ни ще Ви окажат помощ и пълно съдействие, както при подготвянето на необходимите документи, така и по време на цялата процедура до получаването на жилищния кредит за мечтания от Вас дом.

Не забравяйте, че конкуренцията на пазара между банките работи изключително във Ваша полза, а в комбинация с отстъпките ни за обем и специализираните ни познания за различните кредитни продукти, ще намерим най-изгодното решение за всеки конкретен профил!

Консултантите на Trust Broker Solutions могат да ви помогнат в случай, че:

  • купувате първото си жилище;

  • купувате имот с цел инвестиция;

  • имате нужда от фирмен кредит;

  • желаете да рефинансирате съществуващ кредит;

  • желаете да сравните условията по настоящия си кредит с актуалните оферти на пазара;

  • искате да спестите време, усилия и пари.

ПИТАТ НИ ЧЕСТО

Услугата ни е напълно безплатна!

Предлагаме нашите кредитни услуги безплатно за нашите клиенти. Ние ще получим възнаграждение от банката, като заплащането на кредитния консултант не е обвързано с избор на определена банка-кредитор. По този начин нашата безпристрастност и съпричастност към Вашите нужди е гарантирана.

Годишният процент на разходите (ГПР) е по-съществен финансов показател от лихвения процент, тъй като включва всички такси и застраховки, но това може да бъде подвеждащо. Някои банки дават нисък ГПР, но това не е задължително да направи офертата по-изгодна за клиента.

Да, ще получите изгодна оферта за ипотечен кредит.

Конкурирайки се за Вас, банките са принудени да проявяват гъвкавост и изискват да се представи служебна бележка за доказване на реален доход от работодател за последните 3 до 6 месеца.

Trust Broker Solutions Credit не продава свои собствени продукти и услуги, а работи в партньорство с лицензиран кредитен посредник. Тази услуга е регулирана от Българска Народна Банка, затова избрахме партньор, лидер с висок опит и репутация, който отговаря на разбирането ни за кредитен пазар без скрити условия.

С помощта на iniWebTech
envelopephone-handsetchevron-downarrow-up-circle
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial